ZŁOTA RĄCZKA - Zawsze gdy potrzebna pomoc...
   
 
  Opinie
Jeśli chcesz, podzielić się opinią z innymi - tutaj możesz napisać swoją recenzję.

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<-Powrót

 1  2 Dalej -> 
Nazwa:Adam Turzyn
Czas:13.03.2015, o 11:42 (UTC)
Wiadomość:Nieco spóźniona opinia z powodu choroby.
Dziękuję że chciało się i przyjeżdżał Pan aż 4 razy przed podjęciem prac, celem udzielenia cennych porad, znalezienia rozwiązań i trafnego doboru materiałów z troską o kieszeń. Dziękuję za przeprowadzenie wszystkich prac. Powiększam grono fanów. Adam Kert.
Komentarz:Panie Adamie to nie problem. U Pana nie było żadnego problemu ponieważ Pan rozumiał że doradztwo, przyjazd, szukanie rozwiązania itp. poświęcony klientowi czas - taki sam jak na wykonanie jakiejkolwiek innej pracy to także usługa i Zatem należy się za to wynagrodzenie - z czego zrozumieniem większość klientów ma problem.
Podczas wykonywania prac bez problemu służę poradą całkowicie za free o czym się Pan przekonał. Niech wszystko sprawuje się u Pana jak najdłużej i bez awaryjnie. Dziękuję za komfort pracy.

Nazwa:Jan i Natalia - Gumieńce
Czas:13.02.2015, o 13:14 (UTC)
Wiadomość:Odpryski w kuchennej terakocie oraz znaczne wyszczerbienie i ubytek w kaflu na przedpokoju zostały starannie naprawione. Bardzo ciezko jest znaleźć miejsce naprawy - chyba że po starannym szukaniu. Ubytki w kuchni po naprawie nie sposób odszukać. Na początku patrzyłem Panu na ręce. Okazało to się całkowicie nie potrzebne. Solidna Firma ! Dziękuję za bezcenną poradę w wiadomej kwestii oraz pracę ,,pierwyj sort,,. Za tydzień jesteśmy umówieni na samozapalające się światło w szafie mojej żony.

Nazwa:Adam z Witkiewicza.
Czas:02.02.2015, o 13:19 (UTC)
Wiadomość:Uszkodzenia w panelach w wielu miejscach w wyniku upadku przedmiotów i przepaleń od papierosów zostały zadowalająco zamaskowane. Trzeba się wnikliwie przyglądać żeby coś dostrzec. Jako że to duża powierzchnia koszt zdjęcia starych, zakupu nowych paneli i ich położenia był by ogromny. Wybrałem Pana dzięki opiniom zamieszczonym tutaj. Potwierdzam wszystko o czym piszecie. Pan pracuje pilnie i w skupieniu poświęcając całą uwagę pracy by została wykonana jak najlepiej. Moja żona ciągle pozostaje pod wrażeniem tego Pana - jego podejścia do zadań których się podejmuje. Polecam naprawę paneli zamiast kupna nowych. Tym bardziej ze gdy coś nam upadnie i uszkodzi to jakoś boli bardziej. Moje panele po naprawie pociągną jeszcze parę lat a zaoszczędzona kasa pójdzie na przyjemności. Pan Jacek w mojej ocenie jest osobą wyjątkową i wręcz niemal nie spotykaną w dzisiejszych czasach. Adam z żoną.

Nazwa:Barbara
Czas:02.02.2015, o 10:09 (UTC)
Wiadomość:Chciałam wymienić silikon w wannie i wzięłam kogoś kto spaprał doszczętnie. Po zrobieniu było gorzej niż przed. Dopiero pan z tego portalu wykonał wszystko po mistrzowsku. Zawiedziona przedtem patrzyłam teraz cały czas na ręce. Po jakimś czasie nie było to potrzebne ale stało się pretekstem do interesującej rozmowy - pan mimo to cały czas pracował.Wyciął fachowo cały silikon a że używa specjalistycznego sprzętu jego praca trwa znacznie krócej i ułatwia jemu pracę oraz jest dokładniejsza - naturalnie to że krócej nie oznacza że taniej. W koncu zapłata jest za usługę. A to czy w godzinę czy w pięć nie ma znaczenia choć ja wolę szybciej. Poprzedni dłubał silikon pół dnia !Jestem bardzo zadowolona i zadziwiona że są jeszcze tacy ludzie. Było sympatycznie i nawet kawy nie chciał. Z całą odpowiedzialnością polecam. Baśka.

Nazwa:Ania i Tomasz
Czas:21.09.2013, o 10:10 (UTC)
Wiadomość:Zajebisty Gość ! Mój czepiający się wszystkiego pedantyczny mąż pokornie przyglądał się pracy tego Pana. Bardzo mało jest ludzi składających tyle serca w wykonywaną pracę. Od teraz wszelkie prace tylko u tego Pana !

Nazwa:Beata i Waldemar
Czas:27.08.2013, o 22:49 (UTC)
Wiadomość:Partactwo i szkody powstałe w wyniku ,,pracy,, poprzednich ,,fachowców,, zostały solidnie poprawione i naprawione. Pan natychmiast po przybyciu zabrał się do pracy i pracował nieustannie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych zadań oraz doświadczenia i porad. Ponad to, to bardzo sympatyczny człowiek. Serdecznie wszystkim polecamy.

Nazwa:Małżeństwo z Potulickiej
Czas:24.07.2013, o 18:15 (UTC)
Wiadomość:Bardzo pracowity, solidny Pan służący radą i pomocą. Rozwiązał nam swoimi poradami wiele problemów i to całkowicie bezinteresownie. Wszystkie prace wykonano na medal.W dobie wszechobecnego partactwa prawdziwa perła. Wraz z mężem zapisujemy Pana do stałej opieki nad naszym domem. Polecam wszystkim.

Nazwa:Beata
Czas:30.01.2013, o 08:44 (UTC)
Wiadomość:Pan Jacek to świetny fachowiec. Punktualny, dokładny,bardzo pracowity. Zmiany koloru w ciemnym pokoju dokonał rewelacyjnie. Bardzo polecam.
Klientka z Cedyńskiej
Komentarz:Dziękuję za opinię i życzę przyjemnego użytkowania pomieszczenia.

Nazwa:Irena Grucka.
Czas:24.09.2012, o 10:28 (UTC)
Wiadomość:jestem zadowolona z Panskiej uslugi, polecam wszystkim potrzebujacym jakich kolwiek napraw, to jest wzorowy fachowiec,niezawodny.

Nazwa:Kasia
Czas:21.08.2012, o 20:40 (UTC)
Wiadomość:W stu procentach podzielam opinię Pani Sylwii!!!
Pan Jacek prezentuje wysokiej klasy profesjonalizm,perfekcyjność,punktualność,pomysłowość,potrafi zrobić coś z niczego...i można by tak wymieniać bez końca.Jednym słowem fachowiec godny polecenia,bardzo solidny w tym,co robi i niezwykle słowny.Fajnie,że w naszym mieście jest Ktoś taki....Niewątpliwie przywraca wiarę,że można uzyskać fachową pomoc w pełnym tego słowa znaczeniu i nie zrujnować przy tym budżetu domowego!

DOMOWE POGOTOWIE
 
Reklama
 
ZŁOTA RĄCZKA - CZYLI JAK I DO CZEGO ?
 
Gdy zapracowany partner
po prostu nie ma czasu...
Doradztwo i pomoc w wyborze
i zakupie materiałów budowlanych,
naprawy, usterki, remonty, renowacja schodów,
mebli, parapetów, blatów drewnianych
wyręczanie partnera w pracach domowych,
panele, malowanie, odśnieżanie,
tapetowanie, elektryka, hydraulika,
kiedy potrzebna pomoc i wsparcie,
skręcanie mebli, wymiana
uszkodzonych paneli podłogowych i desek parkietowych-
wszelka pomoc...

Montowanie, przepychanie,
zawieszanie, naprawianie,
wymiana fug...
I co tylko sobie życzysz.

Więcej w zakładce ,,Usługi,,.
Cechuje mnie staranność
i dokładność.
Po prostu lubię to co robię.

Solidnie, fachowo, uczciwie,
z dbałością o jakość.


GDZIE I KIEDY ?
 
Szczecin i okolice. Całą dobę !

Bezrzecze, Skarbimierzyce,
Warzymice, Police,
Zielonka, Czarnolas,
Przecław, Mierzyn, Lubieszyn,
Wołczkowo, Glinka, Kurów,
Przęsocin, Rajkowo,
Siadło Dolne, Ustowo,
Kołbaskowo, Gryfino

Wszystkie zbliżone rejony.

POPULARNE WŚRÓD KLIENTÓW
 
Naprawa i renowacja paneli.

Naprawa ubytków, wyszczerbień, odprysków i innych uszkodzeń w terakocie i gresie.

Badanie ścian detektorem przed wierceniem na obecność przewodów i stalowych elementów w tym zbrojenia.

USUWANIE PLAM I PRZEBARWIEŃ
Z CERAMICZNYCH PŁYT KUCHENNYCH

USUWANIE I WYMIANA SILIKONU

WYMIANA FUG

MONTAŻ KARNISZY

DOCINANIE - SKRACANIE SKRZYDEŁ
DRZWIOWYCH

MONTAŻ SYFONÓW, BATERII

WIESZANIE MEBLI KUCHENNYCH

MONTAŻ BLATÓW KUCHENNYCH

ZABUDOWA I MONTAŻ GEBERITU

FUGOWANIE

WYMIANA USZKODZONYCH PŁYTEK

WIERCENIE OTWORÓW W PODŁOŻACH

MALOWANIE

MONTAŻ MEBLI

UKŁADANIE PANELI

ZABUDOWY WANIEN

OBNIŻANIE SUFITÓW

NAPRAWA PANELI

WYMIANA SILIKONU

MONTAŻ UMYWALEK I ZLEWOZMYWAKÓW

KAFELKOWANIE

INSTALOWANIE WYKŁADZIN
PCV I DYWANOWYCH




 

=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=